Fire forskere fra Det Juridiske Fakultet bidrager til nyt temanummer af tidsskriftet Futuriblerne – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > 2015 > Fire forskere fra Det ...

11. september 2015

I forbindelse med konferencen ”Ingen over Folketinget?” afholdt den 9. april 2015, udgives et temanummer af tidskriftet Futuriblerne under overskriften ”Ondt i embedsmandsetikken?”

Temanummeret indeholder bearbejdede udgaver af konferencens indlæg, heraf tre fra forskere på Det Juridiske Fakultet.

• Professor, dr. jur. Carsten Henrichsen: Ministeransvar og embedsmænds ansvar
  • Professor, ph.d. Jens Elo Rytter: Folketinget kontrol med regeringen
  • Professor, ph.d. Michael Gøtze: Om whistleblowing som sidste nødbremse

Herudover findes et yderligere bidrag til debatten om embedsmænd i centraladministration:

• Professor, dr. jur. Niels Fenger: Embedsmandsdyder under pres

Temanummeret kan hentes her som pdf, og findes i øvrigt på infomedia.dk og på folke- og universitetsbibliotekernes netarkiver.