Ny bog af Morten Broberg og Niels Fenger – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > 2014 > Ny bog af Morten Brobe...

18. juni 2014

Ny bog af Morten Broberg og Niels Fenger

Morten Broberg og Niels Fenger har netop fået udgivet deres fælles bog Das Vorabentscheidungsverfahren vor dem Gerichtshof der Europäischen Union på tyske NOMOS Verlag:  http://www.nomos-shop.de/20555. Den 496 sider lange bog er den seneste i rækken af de to forfatteres værker om præjudicielle forelæggelser for EU Domstolen. Det første af disse værker blev udgivet på dansk i 2008 under titlen Præjudicielle forelæggelser for EF-Domstolen. Sidenhen udkom i 2010 en stærkt revideret og udvidet engelsk version som Preliminary References to the European Court of Justice med en engelsk andenudgave i 2014. I mellemtiden var bogen tillige udkommet på rumænsk under titlen Procedura trimiterii preliminare la Curtea Europeana de Justitie. Og endelig er bogen i 2013 blevet udgivet på fransk med titlen Le renvoi préjudiciel à la Cour de justice de l'Union européenne.