Henrik Dam stopper som Dekan – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Nyheder > 2013 > Henrik Dam stopper som...

11. oktober 2013

Henrik Dam stopper som Dekan

Dekanstilling

Syddansk Universitet har i dag offentliggjort, at den juridiske dekan på Københavns Universitet Henrik Dam bliver ansat som ny rektor på Syddansk Universitet fra 1. februar 2014. Prodekan, professor i strafferet Jørn Vestergaard bliver konstitueret dekan på Det Juridiske Fakultet på Københavns Universitet.

Henrik Dam

Henrik Dam har siden 1991 været tilknyttet Københavns Universitet, først som forskningsstipendiat senere som adjunkt, lektor, professor og prodekan. Den 1. juli 2006 blev Henrik Dam dekan for Det Juridiske Fakultet.

- Henrik Dam har med stor dygtighed reformeret jurastudiet herunder undervisningsformerne. Han har bidraget til, at den juridiske forskning er kommet frem i front bl.a. ved at tiltrække et grundforskningscenter. Jeg takker for et rigtig godt samarbejde, hvor Henrik også har løst opgaver på tværs af hele universitetet, siger rektor Ralf Hemmingsen og tilføjer, at Københavns Universitet ser frem til et fortsat tæt samarbejde med SDU.

Jørn Vestergaard

Konstitueret dekan

Dekanstillingen på Det Juridiske Fakultet vil blive slået op. I ansættelsesudvalget vil der både sidde studerende og ansatte fra Det Juridiske Fakultet.

Professor i strafferet Jørn Vestergaard bliver fra 1. februar konstitueret dekan på Det Juridiske Fakultet. Jørn Vestergaard har siden 1. juli 2006 været prodekan samme sted.