Universiteterne må tage bestik af energiklima-æraen: kronik af prorektor Lykke Friis – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Forskning > Nyheder om forskning > Universiteterne må tag...

27. september 2008

Københavns Universitet har iværksat en række initiativer op til klimatopmødet og er bl.a. med til at bygge Green Lighthouse, et klimavenligt hus, hvor markante bæredygtighedsmål realiseres.

I kronikken omtaler Lykke Friis The Copenhagen Competition: Protocol on Climate Change - an international negotiation competition:

"At kongressen allerede er blevet et globalt omdrejningspunkt understreges blot, når man ser på deltagerkredsen for det forhandlingsspil for studerende, som arrangeres i dagene op til kongressen. Her vil jurastuderende fra 18 topuniversiteter forsøge at forhandle sig frem til en ny Kyoto-aftale."

Læs kronikken online (pdf)