Jørn Vestergaard - The Area of Freedom, Security and Justice – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Forskning > Nyheder om forskning > Jørn Vestergaard - The...

25. januar 2012

Jørn Vestergaard - The Area of Freedom, Security and Justice

Jørn VestergaardProfessor Jørn Vestergaard har til brug for dette års F.I.D.E. kongress udarbejdete rapport om harmonisering af strafferetten i EU og om strafferetligt samarbejde mellem medlemslandene.

• The Area of Freedom, Security and Justice Part I: Harmonisation of substantive criminal law - Terrorism (pdf)
  • The Area of Freedom, Security and Justice Part I: Harmonisation of substantive criminal law, Cybercrime, Organised crime, Racism and xenophobia (pdf)
  • The Area of Freedom, Security and Justice Part II: Judicial cooperation via mutual recognition (pdf)