Ny forsideportal om ekstern finansiering – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Forskning > Nyheder om forskning > Ny forsideportal om ek...

13. november 2008

Ny forsideportal om ekstern finansiering

Forskningsservice har fået ny forsideportal med et forbedret overblik over eksterne finansieringsmuligheder uanset om du leder efter støtte til forskningsprojekter, konferencer, udlandsophold eller publikationer. Hjemmesiden rummer desuden information om bl.a. kurser, arrangementer og fakultetets administrative procedurer for udstedelse af værtserklæring samt gode råd til din ansøgningsproces.

Det er tanken, at alle relevante informationer vedrørende ekstern finansiering skal være let tilgængelige. Hjemmesiden holdes dertil løbende opdateret med aktuelle deadlines for relevante forskningsopslag for juridiske forskere. Samtidig er der oprettet nye oversigtssider, hvor du nemt kan få overblik over støttemulighederne til:

• Udlandsophold:forskningsophold,møder og konferencer
  • Publicering

Forslag til andre kategorier eller generel feedback på portalen for ekstern finansiering modtages gerne. Kontaktinfo: Charlotte Deleuran Nielsen (CDN@jur.ku.dk) eller Tina Futtrup Borg (TIBO@jur.ku.dk).