Mads Bryde Andersen i ekspertudvalg – Københavns Universitet

Det Juridiske Fakultet > Forskning > Nyheder om forskning > Mads Bryde Andersen i ...

26. januar 2010

Mads Bryde Andersen i ekspertudvalg

Professor Mads Bryde Andersen er udpeget til et ekspertudvalg, der skal bedømme kvaliteten af den retsvidenskabelige forskning ved Stockholms Universitet. Udvalget består udover Mads Bryde Andersen af professor Hans Petter Graver fra Universitetet i Oslo og professor Dan Frände fra Helsingfors Universitet.

Ekspertudvalget har til opgave at vurdere, om der findes forskningsområder ved Stockholms Universitet, der kan betragtes som førende. I den sammenhæng skal udvalget sammenligne kvaliteten af forskningen ved det juridiske fakultet ved Stockholms Universitet med den forskning, der bedrives ved andre universiteter i Sverige. Udvalget skal også udpege forskningsområder, som har potentiale til at få en ledende plads samt forskningsområder, der udmærker sig internationalt.